Annons

Annons

Tidningen Min Häst bjuder alla ridklubbar på ett tävlingsupplägg som vänder sig till alla som vill komma igång med sitt tävlande, utan inbördes ranking. Alla deltagare får en fin Mulle-rosett, ett deltagarbevis och en Min Häst-tidning i pris.

Deltagarna tävlar endast mot sig själv och målsättningen är att tävlingsmomentet i första hand skall upplevas som roligt. Bedömningen görs i form av ett deltagarbevis med omdömen och positiva kommentarer istället för poäng. Du beställer ditt helt kostnadsfria Mulle tävlingspaket i god tid här.

Tävlingen är ett specialskrivet caprilliprogram av Pia Petersson, vice ordförande i Skånes Ridsportförbund, bestående av olika dressyrmoment och hinderövningar.

Respektive klubbs regler för klubbtävlingar gäller.

ALLA FÅR PRIS!

Alla som deltar får en fin Mulle-rosett, deltagarbevis och en Min Häst-tidning (beställs separat av respektive deltagare. Se deltagarbeviset för mer information). Caprilliprogrammet är speciellt framtaget för Mulletävlingen och bedömningen görs i form av omdömen och positiva kommentarer. Alla som kan sitta på en häst får vara med. Den som vill får ha ledare och hjälp med att komma ihåg bana/program.

Här beställer du Mulles tävlingspaket.

Paketet innehåller 1 st affisch att sätta upp på ridklubben samt rosetter, deltagarbevis och en Min Häst-tidning till alla deltagare. Fyll i antalet tävlande nedan. Paketet är helt kostnadsfritt.
Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Observera: Max antal deltagare per ridklubb är 40.