Tidningen Min Häst bjuder alla ridklubbar på ett tävlingsupplägg som vänder sig till alla som vill komma igång med sitt tävlande, utan inbördes ranking. Alla deltagare får en fin Mulle-rosett, ett deltagarbevis och en Min Häst-tidning i pris.

Deltagarna tävlar endast mot sig själv och målsättningen är att tävlingsmomentet i första hand skall upplevas som roligt. Bedömningen görs i form av ett deltagarbevis med omdömen och positiva kommentarer istället för poäng. Du beställer ditt helt kostnadsfria Mulle tävlingspaket i god tid här.

Tävlingen är ett specialskrivet caprilliprogram av Pia Petersson, vice ordförande i Skånes Ridsportförbund, bestående av olika dressyrmoment och hinderövningar.

Respektive klubbs regler för klubbtävlingar gäller.

ALLA FÅR PRIS!

Alla som deltar får en fin Mulle-rosett, deltagarbevis och en Min Häst-tidning (beställs separat av respektive deltagare. Se deltagarbeviset för mer information). Caprilliprogrammet är speciellt framtaget för Mulletävlingen och bedömningen görs i form av omdömen och positiva kommentarer. Alla som kan sitta på en häst får vara med. Den som vill får ha ledare och hjälp med att komma ihåg bana/program.

Här beställer du Mulles tävlingspaket.

Paketet innehåller 1 st affisch att sätta upp på ridklubben samt rosetter, deltagarbevis och en Min Häst-tidning till alla deltagare. Fyll i antalet tävlande nedan. Paketet är helt kostnadsfritt.
Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Observera: Max antal deltagare per ridklubb är 40.

  • Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor. Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter. Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö. Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se. För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.